MET GEZONDE VOEDING SLANKER, FITTER EN LEKKER IN JE VEL

AFVALPROGRAMMA: Afvallen doe je zo!

Wil jij je ook weer lekker in je vel voelen én de balans vinden tussen gezonde voeding en voldoende beweging? Doe dan mee met het afvalprogramma ‘Afvallen doe je zo!’

Een programma waarbij je 12 weken lang, individueel wordt begeleid om jouw doel te bereiken!

Dit programma is geen dieet, geen hype, geen kortetermijnoplossing. Dit programma zorgt voor een aanpassing van je levensstijl. Samen gaan we werken aan een gezond gewicht waarbij je geniet van het leven en bruist van energie. Laat je dromen uitkomen.

Afvallen is eigenlijk heel simpel… Je verandert je voedingspatroon én je gaat meer bewegen. Vaak wordt het mentale stuk vergeten. Want hoe blijf je gemotiveerd en hoe zorg je ervoor dat je oude gewoontes veranderen in nieuwe gewoontes? Daarvoor krijg je begeleiding van een Leefstijlcoach Leef Coaching die jou een extra steun in de rug geeft.

Geloof in jezelf, het gaat je lukken!

Programma

 

  • Persoonlijke intake met coach én gewichtsconsulente
  • Sport en coaching programma op maat
  • Onbeperkt sporten outdoor en indoor
  • Individuele mentale coaching
  • Individueel voedingsadvies
  • Mogelijkheid tot online coaching
  • Wekelijks weegmoment

PuurGezond voedingsadvies

Bij een actieve en fitte levensstijl hoort uiteraard een goed eetpatroon. Zonde om na een training een patatje oorlog met kaassoufflé en een roze koek weg te werken.

Bij Studio Slank & Fit geloven we in écht eten, dat lekker en gezond voor je is. Geen strenge diëten en afslankhypes. Als je geniet van pure eerlijke producten voelt je je energieker en heb je geen last van snaaihonger. Wij leren je hoe je soepel over kunt stappen naar een puur gezond eetpatroon. Geen pakjes, zakjes en kant en klare maaltijden uit de supermarkt. Deze laat je links liggen, je kiest voor onbewerkt producten. Koop eten dat je oma als eten zou herkennen. Zij kende echt nog geen cruesli en cacaofantasie en ze zou niet weten wat ze moest doen met soep in een zakje.

 

Programma

Meestal verander je dan in één klap je hele eetpatroon en ga je ook nog eens als een gek sporten. Je volgt een streng dieet en ontzegt jezelf van alles. En natuurlijk werkt dat. Voor even…. Op een moment krijg je onbedwingbare trek in iets wat volgens je strenge dieet verboden is. En zo’n moment komt steeds vaker voor, totdat je uiteindelijk weer in je oude gewoontes vervalt en soms zelfs weer kilo’s aankomt.

De kracht van ons voedingsadvies is dat je niet in één klap al je voedingsgewoonten gaat veranderen. Door de stap-voor-stap-aanpak pas je je eetpatroon in 8 weken heel geleidelijk aan. Elke week leg je je focus op een ander aspect van je voeding en leefwijze. Van tussendoortjes tot ontbijt en van ontspannen en sporten tot het avondeten.
Natuurlijk krijg je ook complete weekmenu’s met lekkere recepten.

Na dit programma blijven we je coachen en blijven we voor jou de stok achter de deur!