Afvallen doe je zo!

Dit programma is geen dieet, geen hype, geen kortetermijnoplossing. Dit programma zorgt voor een aanpassing van je levensstijl. Samen gaan we werken aan een gezond gewicht waarbij je geniet van het leven en bruist van energie. Laat in 2019 je dromen uitkomen.

Afvallen is eigenlijk heel simpel… Je verandert je voedingspatroon én je gaat meer bewegen. Vaak wordt het mentale stuk vergeten. Want hoe blijf je gemotiveerd en hoe zorg je ervoor dat je oude gewoontes veranderen in nieuwe gewoontes? Daarvoor krijg je begeleiding van een Leefstijlcoach Leef Coaching die jou een extra steun in de rug geeft.Hier gaan wij voor zorgen!

Geloof in jezelf, het gaat je lukken!

Wil jij je ook weer lekker in je vel voelen én de balans vinden tussen gezonde voeding en voldoende beweging? Doe dan mee met het afvalprogramma ‘Afvallen doe je zo!’ Een programma waarbij je individueel wordt begeleid.

12 weken lang word je optimaal begeleid om jouw doel te kunnen bereiken.

 • Hormoonanamnese
 • Persoonlijke intake met coach én gewichtsconsulente
 • Sport en coaching programma op maat
  • Onbeperkt sporten outdoor en indoor
  • Individuele mentale coaching
  • Individueel voedingsadvies
  • Mogelijkheid tot online coaching
 • Wekelijks weegmoment
 • Het totale programma kost € 300,-


 • Interesse? Meld je dan nu aan!

  Reactie deelnemer afvalprogramma:

  Puur gezond, puur fit!

  Al jaren schommel ik met mijn gewicht. Aankomen, afvallen, meer aankomen, weer afvallen….het blijft een strijd. De laatste jaren had ik de moed een beetje opgegeven. Had het ‘geaccepteerd’ dat ik ben zoals ik ben. Daar was ik ook echt niet ongelukkig mee. Maar ik wist natuurlijk wel, dat het veel gezonder zou zijn om af te vallen. Toch kon ik me er niet toe zetten. Elke poging strandde binnen een week. Ook sporten had ik afgezworen. Ik vond het wel best zo. Toch begon ik onlangs weer in gevecht te komen met mezelf. Ik heb een lieve man, twee gezonde jongens en een fantastische baan. Geen enkele reden om niet aan mezelf te werken.

  Daarom ging ik op zoek naar een dieet, of liever gezegd een leefstijl, die ook past in het dagelijkse leven van mijn gezin. Niet een tijdelijk crashdieet, maar iets voor lange tijd. Voor altijd! Dit heb ik gevonden bij Studio Slank & Fit! Ik ben gestart met het afslank programma EN met 3 x per week sporten. De voedingsadviesgesprekken met Mirjam waren zo fijn! Week na week lag de focus op een ander aspect. Ontbijt, lunch, diner, tussendoortjes, groenten en natuurlijk ook beweging. Omdat je niet alles tegelijk omgooit, maar week na week één onderdeel extra aandacht geeft, wordt het voedingsprogramma stap voor stap steeds meer ‘eigen’.

  Daarnaast heb ik gekozen voor 3x per week sporten. Het was een hele zoektocht om een sport te vinden die bij me past. Iets wat ik leuk vind om te doen, want ook dit wil ik niet tijdelijk doen maar voor lange tijd. De keuze bij Studio Slank & Fit is groot waardoor iedereen wel iets vindt wat bij hem/haar past. Uiteindelijk heb ik gekozen voor de warmtecabine, poundfitness en powerwalking. Vooral powerwalking is iets waar ik me heel goed bij voel. En, wanneer ik een keer verhinderd ben, ga ik zelf op een ander tijdstip van thuis uit lekker lopen. In het begin was het erg zwaar maar Mirjam en Erma sleepte me er op een hele fijne manier steeds doorheen. Ik ben het sporten in die drie maanden echt leuk gaan vinden. Het hoort er nu gewoon bij.

  De coaching gesprekken met Erma hebben ook voor een groot deel bijgedragen aan het succes dat ik boekte met dit afvalprogramma. Want ja, zo mag ik het zeker noemen…..een succes. Ik ben 8 kilo kwijt! Het volgende doel is alweer helder en ik ben enorm gemotiveerd om dat doel weer te gaan halen. Ik heb ingezien, dat ik dit alles echt doe voor mezelf. Niet voor de buitenwereld of wie dan ook. Deze nieuwe leefstijl past bij mij en ik kan het echt iedereen aanraden. Puur gezond, puur fit!

  - Natasja