Aerobic

Doeltreffende workout voor het hele lichaam.

60 minuten aan je conditie en je figuur werken terwijl pittige muziektracks door de zaal knallen!

Aerobic is een groepsles van waarbij de conditie, lenigheid en spierkracht getraind worden. De workout word altijd in groepsverband gegeven. Tijdens deze les worden de oefeningen uitgevoerd op opzwepende, ritmische muziek.

De instructeur zal er alles aan doen om je een voldaan gevoel te geven. De les is aan te passen op jou niveau dus daarom is hij geschikt voor iedereen, jong en oud, beginner of gevorderden!

Naast de leuke hippe pasjes worden er ook spieroefeningen gegeven. Daarbij word gebruik gemaakt van bijv. dumbels, dynabands, kettlebels etc.

Aerobic low impact Tijdens low-impact aerobics zijn ten minste één of beide voeten te allen tijden op de grond, waardoor de belasting van je lichaam wordt verminderd. De lagere impact maakt de activiteit toegankelijk voor beginners, maar is ook zeker uitdagend voor de gevorderden sporter. Weinig impact betekent niet dat de training minder effectief is. Er word aan de conditie, kracht en lenigheid gewerkt. Tijdens de kracht oefeningen komen verschillende spieren aan bod. Zo zal de buik vaker getraind worden. Maar is er vraag naar andere oefeningen dan zullen dezen ook zeker uitgevoerd worden! Is de impact niet hoog genoeg voor jou probeer dan eens een lesje Aerobic high-impact, wellicht haal je daar meer voldoening uit.

Aerobic high impact Aerobic high impact High impact zegt het al, de les is intensief met (als je wilt) veel spring oefeningen, waarbij beide voeten regelmatig gelijktijdig van de grond zullen zijn. Er zal dan ook aan de conditie gewerkt worden. Maar er komt ook zeker een stuk kracht bij kijken. Zo trainen we iedere week de buikspieren en zal er een andere spiergroep ook aan bod komen. Na een heerlijke cooling-down heb je dan een intensieve workout gehad! De les is goed voor spieren, gewrichten, lichaam en geest. Is de impact te zwaar, probeer dan eens een les Aerobic low-impact, wellicht kun je daar je passie in kwijt.