Circuittraining Fit & Fun

Een effectieve workout in je eigen tempo voor beginnende en ervaren sporters.

Circuittraining Fit & Fun is een groepstraining met maximaal 8 personen. Je start met de warming up en je sluit af met de cooling down. Het is een variatie aan functionele oefeningen met verschillende trainingsmaterialen. Het blijft afwisselend omdat er iedere maand nieuwe oefeningen worden aangeboden.

  • Crosstrainer, je maakt een beenbeweging van een professionele stepper én een armbeweging zoals bij een crosstrainer. Hierbij moet je iets naar voren buigen zodat ook je buikspieren aangesproken worden. Door deze gecombineerde beweging bereik je maximaal calorieverbruik in korte tijd. Bij het branden in je benen voel je zelf hoe effectief je calorieën verbrandt.
  • Hometrainer HIIT,  je maakt gebruik van progressieve windtechnologie om je boven- en onderlichaam te trainen zoals op geen enkel ander apparaat. Hoe harder je traint, des te meer weerstand je ervaart.
  • Klein fitness materiaal, functionele oefeningen op een mat of in de ruimte. Oefeningen met bijvoorbeeld kettlebells waarbij je gericht bepaalde spieren traint en een aantal cardio oefeningen zodat je het zweet ook goed los krijgt. Er zijn ook wat extra oefeningen voor de buikspieren aan toegevoegd.