WET®: de nieuwe, complete training voor lichaam en geest!

WET®, World Elemental Training, haalt het beste uit sporten en bewegingsleren, resulterend in een complete work-out voor lichaam en geest.

Bij het beoefenen van één bepaalde sport is er vaak een eenzijdig resultaat. WET® koppelt bewust de ademhaling aan de bewegingen, en is dus uniek ten opzichte van andere work-outs. Door de beste elementen samen te voegen, bereik je het beste resultaat, zowel fysiek als mentaal.

Geen vechtsport

WET® is geen vechtsport, maar bevat wel elementen van bijvoorbeeld Taekwondo, Yoga en Muay Thai. Er is echter geen lichamelijk contact in de zin van sparren. Er worden oefeningen gepresenteerd die aangepast zijn aan je eigen niveau. Er wordt aandacht en uitleg gegeven aan uitvoering van de oefeningen: er is ook ruimte voor vragen.

Hoe werkt WET®?

Een 1,5 uur WET® in het kort:

- warming-up
- cardio oefeningen
- krachttraining
- stretch
- zelfverdediging
- yoga
- meditatie/eindontspanning

De intensiteit van een WET®-les begint dus heel hoog en bouwt zich daarna langzaam af. Aan het eind voel je wat de oefeningen met je hebben gedaan. Omdat de les zo compleet is, train je op conditie, uithoudings- doorzettingsvermogen, bewuste ademhaling, kracht, lenigheid, balans (van lichaam en geest), vechtsporttechnieken, ademhaling, zelfbewustwording, zelfvertrouwen en innerlijke rust.

Voor wie is WET® ?

WET® is voor iedereen die bewust met zijn of haar lichaam bezig wil zijn, op zoek is naar iets nieuws, lekker wil sporten en grenzen wil verleggen. Kortom: de uitdaging met zichzelf wil aangaan om een bewuster leven te krijgen met een gezond lichaam en een geest in balans.

Een clinic van 6 weken vanaf woensdag 16 mei onder begeleiding van Jeroen Knijff.