Figuuranalyse

Wegen en meten! De eerste stap naar een gezond en energiek leven

Wegen en meten is weten met de figuuranalyse.

Meld je nu aan voor een GRATIS proefles en we nemen snel contact met je op!

"*" geeft vereiste velden aan

Figuuranalyse: hoe werkt het?

De figuuranalyse bestaat uit een weging en een meting. Tijdens de weging wordt je vetmassa, lichaamsvocht, spiermassa, BMI, visceraal buikvet en je metabolische leeftijd bepaald. Daarnaast meten we je omvang. Op basis van de figuuranalyse gaan we samen bepalen wat Studio Slank & Fit voor jou kan betekenen.

Fitter

XBody heeft een positief effect op je algehele conditie door het stimuleren van de doorbloeding in hart en longen. Je voelt je al fitter na een paar sessies, wat ook effect heeft op je weerstand.

Sterker

XBody zorgt voor spierstimulaties op meer dan 10 verschillende spiergroepen. Je bereikt tot wel 85% van je spiervezels tijdens één training waarbij dit bij traditionele krachttrainingen maar 30% is.

Strakker

XBody brengt je lichaam in topvorm! De spiergroepen die je extra aandacht wil geven worden meer uitgedaagd. De doorbloeding en de aanmaak van collageen wordt gestimuleerd. Dit heeft een verjongend effect op de huid, de elasticiteit en zal de vochtbalans van jouw huid verbeteren. Ook cellulite neemt af.

Reviews van onze klanten

Copyright © 2024

- Studio Slank & Fit