LICHAAMSBEHANDELINGEN

Cellulite behandeling: cupping massage voor aanpak van de sinaasappelhuid op de benen en billen

Heb jij ook last van die vervelende putjes en bobbeltjes op je benen of billen?

Bij deze behandeling wordt er gebruik gemaakt van cups waarbij de huid vacuüm wordt gezogen. Dit is een pittige behandeling en zeker niet pijnloos. Door deze behandeling met cups in verschillende grote wordt de doorbloeding van de huid verbeterd, eventuele verklevingen en opgeslagen vocht- en vetophopingen worden losgemaakt. De aanmaak van collageen en elastine wordt gestimuleerd. Afvalstoffen kunnen gemakkelijker worden afgevoerd. De huid gaat er weer strakker en gezonder uitzien.

 

Cellulite behandeling (25 minuten)€ 25,-

Kuur: 6 behandeling, 1 per week € 125,-

Onderhoud: 1 behandeling per 6 weken

REVIEWS VAN ONZE KLANTEN

Brigitte

Op vrijdag 27 november, tijdens het beauty event,  heb ik gebruik gemaakt van de mini lichaamsbehandeling bij studio slank en fit. Niet wetende wat ik kon verwachten maar met ontzettend veel zin in de behandeling, heb ik alles op me af laten komen. De ontvangst was hartelijk en er werd uitleg gegeven wat ik kon verwachten bij de gekozen behandeling wat me nog nieuwsgieriger maakte. Uiteindelijk was het zo ver en kon de behandeling beginnen. Eerst werden mijn benen gescrubt. Het voelde niet alleen lekker maar het rook ook nog eens heerlijk. Vervolgens werd de scrub eraf gehaald met warm water. Daarna werd er een soort bandage om mijn benen gedaan. Ook werd er een handdoek overheen gelegd. Het was even wennen want je verwacht warmte maar je krijgt kou (wat Mirjam wel verteld had maar eerst voelen en dan geloven) Zo moest ik eventjes blijven liggen voordat alles er weer werd afgehaald. Oh wat voelde dat heerlijk. Het was echt jammer dat dit maar een mini lichaamsbehandeling was. Daarom heb ik meteen een volledige behandeling geboekt om weer te gaan genieten

Gea

Ik heb een heerlijke behandeling gekregen van Mirjam, met duidelijke uitleg en fijne producten (ook voor thuis gebruik). Voor mij was het een eerste pakking behandeling en zeker een aanrader om eens uit te proberen.

Maaike

Dit was écht een cadeautje voor mijzelf nadat ik met behulp van Mirjam al wat kilo’s kwijt ben! Mijn huid voelt na een paar dagen nog steeds super zacht

Jolanda

Vandaag een lichaamsbehandeling gehad en dit is een echte aanrader voor iedereen die even lekker wil ontspannen!!! Even tijd voor jezelf. Dankjewel Studio Slank & Fit! Jullie gaan me zeker terug zien.

Astrid

Vandaag bij Studio Slank en Fit de Silhouette behandeling mogen ervaren. Wat een heerlijke verwennerij. Je hoeft maar te liggen en je wordt ingesmeerd en ingepakt  en na het douchen worden nog eens op professionele wijze 4 lagen op je lichaam aangebracht.

Heel ontspannend en je wordt er zooooo zacht van. Heerlijk! Mirjam doet dit met alle aandacht en ze weet er heel veel over te vertellen.

Het is erg de moeite waard om het te proberen en jezelf te laten verwennen. Een echte aanrader!

 

Bedankt Mirjam, het was heerlijk!

Maaike

Ik heb de lichaamsbehandeling Athletics gehad na een avondje sporten. Het was heerlijk ontspannen en rustgevend voor spieren en hoofd. Ik heb een gel en olie monster mee naar huis gekregen om te gebruiken voor en na het sporten. De gel voor het sporten verwarmt inderdaad je spieren en huid. Je kunt meteen aan de slag! De olie voor oa na het sporten geeft een rustgevend gevoel aan je benen/armen. Zeker het proberen waard!

Janis

Ik heb gister gebruik gemaakt van de massage die ik gewonnen heb. Het is een heerlijke massage en ook zeker goed voor je lichaam, ik zou het iedereen aanraden om dit eens te proberen.

Mariëlle

Toen ik in de nieuwsbrief las dat Studio Slank & Fit vanaf nu ook lichaamsbehandelingen geeft, heb ik meteen een afspraak gemaakt voor een Silhouette behandeling. Ik ken het merk Sothys via mijn schoonheidsspecialiste, het zijn fijne producten die ook nog eens heel lekker ruiken, dus ik was heel benieuwd naar de lichaamsbehandelingen. Vooral ook het feit dat het naast jezelf verwennen ook nog wat doet tegen je lichaamsvetten en cellulite maakte mij heel nieuwsgierig!

In de studio is een fijne ruimte ingericht waar je je op je gemak voelt en de zachte belichting en relaxte muziek draagt daar aan bij. Op de behandeltafel houd je je ondergoed aan en dan wordt de pakking op de te behandelen delen via een zachte massage aangebracht. Bij mij was dat het hele lichaam 😊. Daarna word je in plastic verpakt en trekt de pakking in. Het voelt helemaal niet onprettig en je hebt het ook niet koud omdat er goed voor je wordt gezorgd: dekentje en kussentje erbij dus je ligt prima. Daarna trek je de badjas aan die voor je klaarhangt en spoel je de pakking af in de douche. Vervolgens word je behandeld met een serum, olie en daarna met een fluid. Mijn behandeling is nu 3 dagen geleden en mijn huid is nog steeds heel erg zacht en voelt heel fijn aan. Ik ben benieuwd naar het effect van de totale behandeling dus ik heb alweer geboekt.

Wil je weten welke behandeling het meest geschikt is voor jou? Bel of mail ons, we helpen je graag!’

Athletics: focus op cellulite!

De Athletics behandeling heeft een unieke formule met onmiddellijk effect op een mooi figuur! De behandeling kan ingezet worden op één of meerdere gewenste zones benen, buik en armen.

We brengen een gel, een pakking en een olie aan op de te behandelen zones. Deze behandeling geeft voor én na het sporten een boost aan de huid. De huid wordt intensief gevoed, verstevigd en gekalmeerd. Sothys heeft deze behandeling specifiek ontwikkeld voor sporters maar deze is ook uitstekend geschikt voor iedereen die een mooi figuur wil bereiken en/of houden.

Kosten

 • Per zone 30 min € 24,95
 • Kuur per zone: 4 behandelingen; 1 per week €94,95
 • Onderhoud 1 behandeling per 6 weken
 • Alle zones 45 min € 49,95
 • Kuur: 4 behandelingen; 1 per week €189,95
 • Onderhoud 1 behandeling per 6 weken

Producten voor thuisgebruik:

Athletics voor thuisgebruik: een warming-up en cooling down!

Voordat je gaat sporten breng je de gel aan op de gewenste zones en masseert deze tot de gel volledig door de huid is opgenomen. De gel verwarmt en bereidt je huid voor op het sporten

Leef je uit bij Studio Slank & Fit

Na het sporten neem je een douche en breng je aansluitend de olie aan op de ‘geplaagde’ zones om deze te verstevigen, te voeden en te kalmeren

Resultaat: Deze behandeling verstevigt, voedt en kalmeert de huid en maakt haar elastisch. Deze gel is geschikt als kuur voor 30 dagen, je gebruikt de gel dan 2 x per dag. Deze kuur heeft als resultaat een vermindering van cellulitis met gemiddeld 27%.

Producten voor thuisgebruik

 • Gel Chaufffant Lissant € 34,00
 • Huile Nutri-Délassante € 29,50

Jambes légères: comfortabele en lichte benen

De jambes légères behandeling is een express behandeling die de benen weer licht en comfortabel maakt.

Na een peeling om de onzuiverheden en dode huidcellen te verwijderen brengen we een wrapping aan. Je benen worden gewikkeld in stroken die gedrenkt zijn in een lotion met een ‘ijsklontjes’ effect. Tijdens de wrapping worden je benen gemasseerd. De behandeling wordt afgesloten met het aanbrengen van een gel. De lotion en gel bevorderen de bloedsomloop en de afvoer van giftige stoffen.

Kosten

 • Behandeling 40 min € 39,95
 • Kuur: 4 behandelingen; 1 per week €149,95
 • Onderhoud 1 behandeling per 6 weken

Producten voor thuisgebruik:

Jambes légères voor thuisgebruik: verlicht en ontspant!

 • Breng dagelijks gel fraîcheur jambes légères aan op je benen met opwaartse bewegingen. Dit geeft onmiddellijk een ‘ijsblokjes effect’ dat je zult herkennen van de behandeling in de salon

Resultaat
Deze kuur zorgt voor een prettiger en lichter gevoel in je benen en een merkbaar strakkere huid.

Producten voor thuisgebruik

 • Gel fraicheur jambes légéres lissant € 38,00

Jeunesse: krachtig en intensief tegen huidveroudering

De Jeunesse behandeling is een intensieve behandeling gericht op het tegengaan van zichtbare tekenen van huidveroudering en huidverslapping. Maakt de cellulite zichtbaar glad! De behandeling kan ingezet worden op één of meerdere gewenste zones zoals de benen, buik, armen en decolleté.

De zones worden behandeld met een scrub die dode huidcellen verwijdert. Vervolgens ga je ontspannen en genieten van de modderpakking van algen en klei óf een masque cocoon 100% op maat.

De modderpakking stimuleert de vetafbraak en verstevigd de huid. De masque cocoon maak je persoonlijk omdat je zelf een parfum kiest wat er aan wordt toegevoegd. Een zachte huid is gegarandeerd.

Daarna wordt een serum aangebracht die de huid gladstrijkt en structuur en veerkracht geeft.

Kosten:

 • Per zone 30 min € 24,95
 • Kuur: 4 behandelingen; 1 per week € 94,95
 • Onderhoud: 1 behandeling per 6 weken
 • Alle zones 45 min € 49,95
 • Kuur: 4 behandelingen; 1 per week € 189,95
 • Onderhoud: 1 behandeling per 6 weken

Producten voor thuisgebruik:

Jeunesse voor thuisgebruik: een intensieve kuur tegen huidveroudering en huidverslapping!

De gommage is een krachtige scrub die zorgt voor een zijdezachte huid. Deze breng je aan op van tevoren vochtig gemaakte benen, buik, decolleté en armen. Vervolgens scrub je je huid om dode huidcellen te verwijderen. Je spoelt je af onder de douche, droogt de huid en brengt het serum aan. De Jeunesse thuisbehandeling is ideaal als tweeweekse kuur ter voorbereiding op de zomer. Je gebruikt in deze twee weken zowel de gommage als het serum om de twee dagen.

Resultaat
Deze kuur zorgt voor een optimale conditie van de huid die klaar is om aan een afslankingskuur te beginnen. Het silhouet ziet er zichtbaar jonger uit, de armen zijn steviger en het decolleté is zichtbaar gladder. De huid is gemiddeld 29% strakker na 56 dagen. Het serum zorgt ook voor het beperken van het ophopen van vetten in de moeilijk te behandelen delen van het lichaam.

Producten voor thuisgebruik:

 • Coffret Jeunesse lichaam (gommage en serum) € 79,50

Silhouette: een gladde, stevige huid en een slanker silhouet!

De Silhouette behandeling is een complete, slank makende behandeling die tevens cellulitis minder zichtbaar maakt. De behandeling is geschikt voor alle zones.

We starten de behandeling met een afslankende pakking. Daarna word je behandeld met een serum, olie en fluid die de vetten afvoeren en de cellulite verminderen. We sluiten de behandeling af met het aanbrengen van de minceur capitale.

Een platte buik, mooi gevormde dijen en billen, een gladde en een stevige huid zonder vetkussentjes is een haalbaar resultaat indien je de kuur combineert met de thuisverzorging, de juiste voeding en beweging. De medewerkers van Studio Slank & Fit helpen je hier graag bij.

Kosten

 • Behandeling 60 min € 59,95
 • Kuur: 4 behandelingen; 1 per week €224,95
 • Onderhoud: 1 behandeling per 6 weken

Producten voor thuisgebruik:

Silhouette voor thuisgebruik: een zichtbaar jongere en strakkere huid binnen handbereik.

Dagelijks gebruik van Minceur capitale geeft een gladde en stevige huid zonder vetkussentjes.

Sérum Jeunesse Corps is een echt jeugdigheidsserum voor het lichaam. Dagelijks gebruik geeft een silhouet dat er zichtbaar jonger uitziet, als gelift. Een jonger, gladder decolleté en armen die steviger zijn.

Resultaat: Een afname in omvang van de behandelde zones. Na 15 dagen is een afname van omvang van gemiddeld – 0,6 cm meetbaar. Na een behandeling van 30 dagen is zelfs een gemiddelde afname van – 1,5 cm in omvang haalbaar.

Producten voor thuisgebruik

 • Minceur capitale € 59,95
 • Sérum Jeunesse Corps € 59,50

all inclusive behandelingen

Op je mooist met onze all inclusive behandelingen

Je kunt kiezen uit twee programma’s waarin we een combi maken van trainen, voeding, én ontspannen. Ga voor het beste resultaat en laat je energie weer bruisen!

We hebben het volgende voor je samengesteld:

All-inclusive full body

De naam zegt het al: we gaan all the way! Dit is een programma voor je hele lichaam waarbij het draait om trainen, afvallen, jezelf energieker voelen, maar ook ontspannen en verwennen.  

Naast de intensieve workouts waarin je door onze trainers wordt begeleid zijn er ook momenten van ontspanning, want die verdien je ook! Ook werk je stap voor stap aan een gezond eetpatroon.  

Dit kun je verwachten van de all-inclusive body:

– Onbeperkt trainen
– Ontspannen in de ozoncabine: 1x per week 15 minuten
– Silhouette behandeling: 4 behandelingen
– Voedingsprogramma: 8 sessies van 30 minuten

Kosten:
Het programma duurt 3 maanden en kost € 500,-

All-inclusive ZONE

Dit programma is geschikt wanneer je op zoek bent naar een behandeling voor een specifieke zone. Vind je dat je benen, buik of bovenarmen extra aandacht en training verdienen zodat ze er beter uit gaan zien? Maak dan een gerichte keuze en ga met ons aan de slag!

 Dit kun je verwachten van de all-inclusive ZONE:

 – Workouts gericht op jouw specifieke zone in de warmtecabine: 2x per week 30 minuten
– Ontspannen in de ozoncabine: 1x per week 15 minuten
– Modderpakking voor jouw specifieke zone: 5 behandelingen
– Voedingsprogramma: 8 sessies van 30 minuten

Kosten:

Het programma duurt 3 maanden en kost € 400,-

 

Zullen we starten?

Bel of mail ons wanneer je vragen hebt of een afspraak wilt maken.

We gaan dan samen met je aan de slag zodat jij je beter, mooier en energieker voelt!

VOLG ONS OP SOCIAL MEDIA

Molenstraat 2C

5366 BV  Megen

06-11085093

www.studioslankenfit.nl

Bankrekeningnummer
IBAN NL88KNAB0259030031

 

BTW nr.
NL001759855B23

KvK nr.
66847974