Silhouette: een gladde, stevige huid en een slanker silhouet!De Silhouette behandeling is een complete, slank makende behandeling die tevens cellulitis minder zichtbaar maakt. We starten de behandeling met een afslankende pakking. Daarna word je behandeld met een serum, olie en fluid die de vetten afvoeren en de cellulite verminderen. We sluiten de behandeling af met het aanbrengen van de minceur capitale. De behandeling is geschikt voor alle zones. Een platte buik, mooi gevormde dijen en billen, een gladde en een stevige huid zonder vetkussentjes is een haalbaar resultaat indien je de kuur combineert met de thuisverzorging, de juiste voeding en beweging. De medewerkers van Studio Slank & Fit helpen je hier graag bij.

Silhouette voor thuisgebruik: een zichtbaar jongere en strakkere huid binnen handbereik.

 • Dagelijks gebruik van Minceur capitale geeft een gladde en stevige huid zonder vetkussentjes.
 • Sérum Jeunesse Corps is een echt jeugdigheidsserum voor het lichaam. Dagelijks gebruik geeft een silhouet dat er zichtbaar jonger uitziet, als gelift. Een jonger, gladder decolleté en armen die steviger zijn.

Resultaat
Een afname in omvang van de behandelde zones. Na 15 dagen is een afname van omvang van gemiddeld – 0,6 cm meetbaar. Na een behandeling van 30 dagen is zelfs een gemiddelde afname van – 1,5 cm in omvang haalbaar.
Review Astrid: Vandaag bij Studio Slank en Fit de Silhouette behandeling mogen ervaren. Wat een heerlijke verwennerij. Je hoeft maar te liggen en je wordt ingesmeerd en ingepakt en na het douchen worden nog eens op professionele wijze 4 lagen op je lichaam aangebracht. Heel ontspannend en je wordt er zooooo zacht van. Heerlijk! Mirjam doet dit met alle aandacht en ze weet er heel veel over te vertellen. Een echte aanrader!

Kosten
 • Behandeling 60 min € 59,95
 • Kuur: 4 behandelingen; 1 per week €224,95
 • Onderhoud: 1 behandeling per 6 weken

 • Producten voor thuisgebruik
  • Minceur capitale € 59,95
  • Sérum Jeunesse Corps € 59,50

  Wil je weten of deze behandeling het meest geschikt is voor jou? Bel of mail ons, we helpen je graag!