Het Slank & Fit gecombineerde voedingsadvies: een boost om af te vallenHeb je geen geduld om stap voor stap je eetgewoontes te veranderen dan kun je ook starten met de Bioteïne eiwitrijke producten gecombineerd met Puur Gezonde Voeding. Het voordeel van snel, zichtbaar resultaat is dat het je motiveert om een dieetprogramma vol te houden.

Deze producten zijn geproduceerd van 100% natuurlijke grondstoffen. Voornamelijk 100% natuurlijke eiwitten met toegevoegde meervoudige koolhydraten. Deze koolhydraten worden langzaam door het lichaam opgenomen waardoor er minder schommeling van de bloedsuikerspiegel ontstaat. Grote schommelingen zorgen ervoor dat je meer gaat eten.

Overgewicht is niets meer en niets minder dan extra opgeslagen energie, reserve brandstof. Om deze energiereserves aan te spreken, is het noodzakelijk om minder ,,brandstof'' of energieleverende voedingsmiddelen te consumeren. Een volledige restrictie van brandstof heeft geen zin want dan vertraagt het lichaam de stofwisseling met het gevolg de kans te hebben op jo-jo effect en dan is alle moeite voor niet geweest.

Programma
Het concept is gebaseerd op een gezond voedingspatroon (koolhydraatarm) aangevuld met Bioteïne voedingssupplementen en proteïnemix, waarmee je gemiddeld één tot anderhalve kilo per week afvalt. Er zijn vijf tot zes eetmomenten per dag (ontbijt, lunch, diner, twee tussendoortjes en af en toe een toetje).

Het programma bestaat uit drie fasen FAST, MEDIUM en SLOW FASE.

Je start met de Bioteïne basisprincipes in combinatie met zuivel, groente en fruit. Na verloop van tijd ga je steeds minder Bioteïne producten en meer pure eerlijke voeding eten.