Het Slank & Fit Puur Gezonde voedingsadvies: gebalanceerd en altijd op maat

Weg met strenge diëten en afslankhypes. Écht eten, dat lekker en gezond voor je is. Wie op die manier eet, verbetert zijn gezondheid en valt af. Wie geniet van pure eerlijke producten voelt zich energieker en heeft geen last van snaaihonger. Ik leer je hoe je soepel over kunt stappen naar een puur gezond eetpatroon. Geen pakjes, zakjes en kant en klare maaltijden uit de supermarkt. Deze laat je links liggen, je kiest voor onbewerkt producten. Koop eten dat je oma als eten zou herkennen. Zij kende echt nog geen cruesli en cacaofantasie en ze zou niet weten wat ze moest doen met soep in een zakje.

Programma
Misschien heb je wel eens vaker geprobeerd om af te vallen. Meestal verander je dan in één klap je hele eetpatroon en ga je ook nog eens als een gek sporten. Je volgt een streng dieet en ontzegt jezelf van alles. En natuurlijk werkt dat. Voor even…. Op een moment krijg je onbedwingbare trek in iets wat volgens je strenge dieet verboden is. En zo’n moment komt steeds vaker voor, totdat je uiteindelijk weer in je oude gewoontes vervalt en soms zelfs weer kilo’s aankomt.

De kracht van mijn voedingsadvies is dat je niet in één klap al je voedingsgewoonten gaat veranderen. Door de stap-voor-stap-aanpak pas je je eetpatroon in 8 weken heel geleidelijk aan. Elke week leg je je focus op een ander aspect van je voeding en leefwijze. Van tussendoortjes tot ontbijt en van ontspannen en sporten tot het avondeten.

Na acht weken kun je op je eigen houtje verder gaan maar je kunt er ook voor kiezen om het plan uit te breiden met drie complete weekmenu’s met lekkere recepten.

Heb je geen geduld om stap voor stap je eetgewoontes te veranderen kun je ook starten met de weekmenu’s en dan daarna het 8-weekse plan volgen.

Natuurlijk wil ik je na dit programma blijven coachen en blijf ik voor jou de stok achter de deur!