Free give away

SAMEN JOUW DOELEN BEREIKEN, DAAR GAAN WE VOOR BIJ STUDIO SLANK & FIT

Om je een stap in de goede richting te duwen, kun je je geheel gratis aanmelden voor onze special give away.

Met één druk op de knop voorzien we je de komende tijd van tips.

Deze gaan bijvoorbeeld over voeding, de ideale sportroutine en self care. Het zijn zeven concrete tips, die je meteen in de praktijk kan toepassen op je eigen leven. Het maakt niet uit hoe groot of klein je doel is, deze tips helpen je die kant op!

Lees hieronder alvast een, extra, tip om mee te beginnen:

Extra vitamines door je smoothie

Ik houd ervan: een lekkere koude smoothie, boordevol vitamines. Bovendien vult een smoothie goed en ziet het er ook nog eens heel leuk uit. Deze smoothie is een echte weerstandsbooster. Dus voel je je even niet zo fit? Maak dan deze simpele cranberry smoothie. En geen zorgen: hij is niet zo zuur.

Benodigdheden

Blender of staafmixer

Ingrediënten

Cranberries (bevroren, 1 kopje)
Granaatappelpitjes (bevroren, 1 kopje)
Banaan (1 stuk, vers)
Griekse yoghurt of een plantaardige yoghurt (2 kopjes)
Honing (eetlepel)

Vul je blender/kom met een gepelde banaan, bevroren granaatappelpitjes, cranberries, Griekse Yoghurt en honing. Ennnn blenden maar! Eerst even op de laagste stand, zodat de grotere stukken worden gemalen. Vervolgens kun je ‘m nog een minuutje op de hoogte stand zetten. Je kan altijd water toevoegen, als je de smoothie nog wat te dik vindt lijken. Smakelijk!

Wat doet het voor je lichaam?

Cranberry is rijk aan vitaminen A, B1, B2, B3, B5, B6 en vitamine C. Ook bevat de cranberry volop kalium, calcium en magnesium. De granaatappel bevat ook kalium, calcium, magnesium en vitamine C, maar ook polyfenolen. Dit zijn krachtige antioxidanten. Een banaan bevat wat minder vitamine C, maar het bevat wel veel kalium, calcium, fosfor, magnesium, vezels en zetmeel.

Ja, stuur mij tips over een gezonde leefstijl!

Laat je gegevens achter en ontvang Mirjam's 7 tips over sport, voeding en self care!