Warmtecabine

Sporten en afvallen in slechts 30 minuten per week

Sporten en afvallen in slechts 30 minuten? Kies voor trainen in een warmtecabine!

Meld je nu aan voor een GRATIS proefles in Megen, en we nemen snel contact met je op!

"*" geeft vereiste velden aan

Sporten in de warmtecabine

Deze workout geeft alles wat je nodig hebt in 30 minuten! Liggend in een warmtecabine doe je intensieve en spierversterkende oefeningen, waarin het 37 graden wordt.

Sporten in de warmte is goed voor de doorbloeding, fijn voor de spieren, stimuleert de vetverbranding en is heerlijk ontspannend! Door de oefeningen liggend uit te voeren worden je rug en gewrichten ontlast. Heb je last van gewrichtsklachten, reuma, artrose, artritis, fibromyalgie, dan ben je extra gebaat bij de warmte tijdens het sporten in de warmtecabine. Deze manier van doelgericht sporten is gezond en geschikt voor jong en oud.

Je traint op maat in de warmtecabine, op je eigen niveau en je bouwt in je eigen tempo op. Op basis van jouw doelen krijg je een persoonlijke workout. Dus als je bijvoorbeeld vooral je buik en taille wilt shapen dan bestaat jouw persoonlijke workout voornamelijk uit coreversterkende oefeningen. Natuurlijk zijn er ook workouts om juist je heupen, binnenkant benen, billen of triceps te trainen. Kortom, voor ieder wat wils!

Stimuleert de doorbloeding

De warmte van de warmtecabines stimuleert de doorbloeding, waardoor je geen spierpijn en klachten hebt na je workout.

Minder kans op blessures

Je doet de oefeningen liggend in de warmtecabine. Hierdoor komt er geen gewicht op je knieën, heupen en andere blessuregevoelige gedeelte van je lijf.

Snellere vetverbranding

Doordat het in de warmtecabine 37 graden is, kom je sneller in je vetverbranding. Je lichaam moet namelijk harder werken in de warmte. Hierdoor heb je sneller resultaat.

Reviews van onze klanten

Copyright © 2024

- Studio Slank & Fit