Een lichaamsbehandeling doet wonderen voor lichaam en geest!Dit is precies de reden waarom ik ben gestart met de lichaamsbehandelingen van Sothys. In een fijne rustige ruimte behandel ik je terwijl je ontspannen op de behandeltafel ligt. Je kunt kiezen tussen een losse behandeling of een kuur. Een kuur bestaat uit maximaal 6 behandelingen. Iedere behandeling duurt 40 tot 50 minuten. Bij een aantal kuren horen producten die je ook thuis kunt gebruiken. Je hebt de keuze uit vier behandelingen die elk een andere probleemzone aanpakt:

  • ATHLETICS: een boost voor sporters met focus op cellulite
  • De Athletics behandeling is specifiek ontwikkeld voor sporters maar deze is ook uitstekend geschikt voor iedereen die een mooi figuur wil bereiken en/of houden. De behandeling kan ingezet worden op één of meerdere gewenste zones benen, buik en armen.

  • JEUNESSE: krachtig en intensief
  • Een intensieve behandeling gericht op het tegengaan van zichtbare tekenen van huidveroudering en huidverslapping. Maakt de sinaasappelhuid zichtbaar glad! De behandeling kan ingezet worden op één of meerder gewenste zones benen, buik, armen en decolleté.

  • JAMBES LEGERES (light legs): direct comfortabele benen
  • Een express behandeling die zware, vermoeide benen weer licht en comfortabel maakt.

  • SILHOUETTE: voor een gladde en steviger huid en een slanker silhouet
  • Silhouette is een complete, slank makende behandeling die tevens cellulitis minder zichtbaar maakt. De behandeling is geschikt voor alle zones en bestaat uit 4 specifieke formules. Een platte buik, mooi gevormde dijen en billen, een gladde en een stevige huid zonder vetkussentjes is een haalbaar resultaat indien je de kuur combineert met de thuisverzorging, de juiste voeding en beweging. Wij helpen je hier graag bij.


Boek een behandeling met introductiekorting en ga mooi de zomer in!


Vanaf 22 juni tot 1 september 2020 geldt een introductiekorting op alle behandelingen. De eerste behandeling naar keuze van 40 minuten kost 25 euro. Zo kun je met korting proberen of dit iets voor je is en ga je goed voorbereid de zomer in! Neem contact op voor het maken van een afspraak.

Lees meer over Athletics, Jeunesse, Jambes legeres of over Silhouette.