Wie ik ben

Met de start van Studio Slank & Fit is een lang gekoesterde droom werkelijkheid geworden. Mijn passie voor ondernemen, sport en gezonde voeding komen hierin samen. De kennis vanuit de opleiding gewichtsconsulente en voedingsdeskundige helpt mij om klanten goed te adviseren en te coachen zodat zij hun doel bereiken.

Mijn studio onderscheidt zich ten opzichte van anderen omdat ik persoonlijk klanten begeleid in het uitvoeren van de bewegingen en het aanpassen van het eet- en leefpatroon. Dit alles in een aangename en ontspannen omgeving met een gemoedelijke sfeer, zonder het lawaai van een sportclub of fitnessruimte. Wil je meer weten over mijn aanpak of wil je een keer vrijblijvend meedoen om te kijken of deze aanpak bij je past? Bel of mail me dan, je bent van harte welkom!

Mirjam van de Camp

Telefoon: 06-11085093
Mail: info@studioslankenfit.nl
Adres: Meerstraat 22S in Megen

> Wat ik voor je kan doen