Xbody training

Fitter, sterker en strakker in slechts 20 minuten per week

Train je fitter, sterker en strakker in slechts 20 minuten per week met Xbody!

Meld je nu aan voor een GRATIS proefles en we nemen snel contact met je op!

"*" geeft vereiste velden aan

XBody: hoe werkt het?

Tijdens de training draag je speciale onderkleding die perfect aansluit en geschikt is om de impulsen goed over te brengen op je lichaam.

Over je onderkleding draag je een vest en een broek. Hierin zitten elektroden waarmee impulsen worden afgegeven om je spieren te stimuleren. Het vest is gekoppeld aan XBody apparatuur.

Dan ga je starten met je fullbody workout waarbij je wordt begeleid door een gekwalificeerde personal trainer.

De trainingen worden afgestemd op jouw niveau en doelstelling.

Fitter

XBody heeft een positief effect op je algehele conditie door het stimuleren van de doorbloeding in hart en longen. Je voelt je al fitter na een paar sessies, wat ook effect heeft op je weerstand.

Sterker

XBody zorgt voor spierstimulaties op meer dan 10 verschillende spiergroepen. Je bereikt tot wel 85% van je spiervezels tijdens één training waarbij dit bij traditionele krachttrainingen maar 30% is.

Strakker

XBody brengt je lichaam in topvorm! De spiergroepen die je extra aandacht wil geven worden meer uitgedaagd. De doorbloeding en de aanmaak van collageen wordt gestimuleerd. Dit heeft een verjongend effect op de huid, de elasticiteit en zal de vochtbalans van jouw huid verbeteren. Ook cellulite neemt af.

Reviews van onze klanten

Copyright © 2024

- Studio Slank & Fit