Fitter

Sterker

Strakker

Train je FITTER, STERKER en STRAKKER in slechts 20 minuten per week met XBody!

Ja, ik wil een gratis proefles!

Dit is XBody!

N

Een krachtige full body workout in 20 minuten

N

Alle spieren worden tegelijkertijd getraind

N

20 minuten xbody is net zo effectief als 3 uur krachttraining!

N

Bevordert spiergroei

N

Stimuleert de stofwisseling

N

Bevordert je algehele conditie

N

Verbetert de doorbloeding van huid

N

Verhoogt de vetverbranding

N

Sessies zijn geschikt voor klanten met rugklachten, artrose, reuma of blessures

N

Trainen onder begeleiding van een gekwalificeerde personal trainer

Fitter

Sterker

Strakker

Train je FITTER, STERKER en STRAKKER

in slechts 20 minuten per week met XBody!

Dit is XBody!

N

Een krachtige full body workout in 20 minuten

N

Alle spieren worden tegelijkertijd getraind

N

20 minuten xbody is net zo effectief als 3 uur krachttraining!

N

Bevordert spiergroei

N

Bevordert je algehele conditie

N

Verbetert de doorbloeding van huid

N

Verhoogt de vetverbranding

N

Stimuleert de stofwisseling

N

Sessies zijn geschikt voor klanten met rugklachten, artrose, reuma of blessures

N

Trainen onder begeleiding van een gekwalificeerde personal trainer

XBody: hoe werkt het?

Tijdens de training draag je speciale onderkleding die perfect aansluit en geschikt is om de impulsen goed over te brengen op je lichaam.

Over je onderkleding draag je een vest en een broek. Hierin zitten elektroden waarmee impulsen worden afgegeven om je spieren te stimuleren. Het vest is gekoppeld aan XBody apparatuur.

Dan ga je starten met je fullbody workout waarbij je wordt begeleid door een gekwalificeerde personal trainer.

De trainingen worden afgestemd op jouw niveau en doelstelling.

Wat voor resultaten kun je verwachten?

Het kan niemand snel genoeg gaan natuurlijk, maar het hangt af van je doelstelling en hoe vaak en structureel je komt. Al na de eerste sessie zul je direct een voldaan gevoel ervaren, alsof je meerdere uren in de sportschool hebt getraind. Na een tiental sessies merk je de eerste effecten, zoals een hoger energieniveau, meer spierkracht en huidverbetering.

Is deze training wel veilig?

XBody is een EMS training. EMS is de afkorting voor Elektro Musculaire Stimulatie.

Training met elektriciteit op je lichaam kan een beetje spannend klinken. Maar als je deze unieke trainingservaring eenmaal hebt ervaren dan weet je dat je absoluut niet bang hoeft te zijn voor deze trainingskick uit het stopcontact!

En nee, het is natuurlijk geen directe stroom uit het stopcontact. Dat zou inderdaad gevaarlijk zijn. De gecertificeerde trainingsapparaten zetten de stroom om zodat je met laagfrequente spanning werkt. Deze methode is in de geneeskunde erkend en wordt al meer dan 50 jaar ingezet in ziekenhuizen en bij fysiotherapeuten.

Al decennia maken zowel amateurs als topatleten gebruik van elektrische stimulatie om hun prestaties te verbeteren.

XBody is een veilige training. Alle trainers zijn opgeleid en gekwalificeerd voor het geven van een training.

Tijdens de proefles is er een gedetailleerde intake. Mogelijke risico’s en contra-indicaties worden hierin besproken. De trainer analyseert de individuele fysieke conditie van zijn klant en past de training hierop aan. Je hoeft je hier dus absoluut geen zorgen over te maken!

FITTER

Xbody heeft een positief effect op je algehele conditie door het stimuleren van de doorbloeding in hart en longen. Je voelt je al fitter na een paar sessies, wat ook effect heeft op je weerstand. 

STERKER

 XBody zorgt voor diepe spierstimulaties op meer dan 10 verschillende spiergroepen. Je bereikt tot wel 85% van je spiervezels tijdens één training waarbij dit bij traditionele krachttrainingen maar 30% is.

STRAKKER

 XBody brengt je lichaam in topvorm! De spiergroepen die je extra aandacht wil geven, de probleemzones, worden meer uitgedaagd. De doorbloeding wordt gestimuleerd, hierdoor komt er meer zuurstof in de opperhuid. De aanmaak van collageen wordt gestimuleerd. Dit alles heeft een verjongend effect op de huid, de elasticiteit en zal de vochtbalans van jouw huid verbeteren. Ook cellulite neemt af. 

PERSONAL TRAINING

 Je traint 1-op-1 of 1-op-2 onder begeleiding van gekwalificeerde personal trainers. Afhankelijk van je doelstelling en ons advies kom je één of twee keer per week. Omdat Xbody diep doorwerkt in de spieren is twee keer per week ook het maximum wat is toegestaan. Spieren moeten ook de tijd krijgen om te kunnen herstellen.

BLESSURE HERSTEL

Bij XBody is er geen sprake van gewrichtsbelasting, het is een uitermate geschikte manier om, ondanks blessures of klachten, toch spierkracht op te bouwen.

VEILIGHEID

 XBody is een Elektro Musculaire Stimulatie die al langer wordt ingezet in ziekenhuizen of fysiotherapeuten. De effecten zijn algemeen erkend en bewezen door wetenschappelijke studies.

Enthousiast?

 

 

Meld je nu aan voor een GRATIS proefles

Bij een proefles nemen we een uur de tijd voor je. We starten met een uitgebreide intake waarbij we jouw doelen bepalen. Daarna ga je onder begeleiding van een personal trainer een fullbody workout doen.

Je krijgt een setje onderkleding te leen. Onder dit pakje draag je geen ondergoed (voor een goede geleiding van de simulatie). Het is goed om op blote voeten te trainen. Neem wel een handdoek mee.

Tot gauw!